Microsoft NGO Awards

www.techsoup.cz/ngoawards

Ukažte nám, jak technologie pomohly právě vám! PŘIHLAŠOVÁNÍ BYLO UKONČENO, DĚKUJEME.

PŘIHLAŠOVÁNÍ PRODLOUŽENO: od 3. 2. – 29. 2. do 4. 3. 2016, 12:00

Přihlaste příběh vaší neziskové organizace do soutěže Microsoft NGO Awards a vyhrajte ceny, které vám pomohou se zviditelněním vaší organizace a dalším rozvojem!

Hledáme inspirativní příklady toho, jak technologie pomáhají v neziskovém sektoru. Oceníme tři organizace, které díky technologiím zefektivnily svou činnost, zlepšily dostupnost svých služeb nebo zajímavým způsobem prostřednictvím technologií pomohly své cílové skupině. S dalšími rádi navážeme bližší spolupráci.

Hledáme příklady dobré praxe, hledáme příběhy! Neváhejte přihlásit ten váš a nebojte se zmínit úskalí a peripetie, stejně jako úspěchy! Víme, že to k životu s technologiemi patří a příběhy, které jsou inspirací pro ostatní, mají nezastupitelnou hodnotu.

Přihlásit se může jakákoli česká nezisková organizace. Registrovat je možné všechny zajímavé příběhy o tom, jak Microsoft technologie pomohly právě vám. Nezáleží na tom, zda řešení využíváte měsíc či několik let, mezi hodnotící kritéria patří zejména míra inovace a originalita nápadu, propojení technologií se životem neziskové organizace a neziskových projektů, inspirativnost pro ostatní a přínos pro cílovou skupinu. Soutěž vyhlašuje TechSoup Česká republika (Sdružení VIA, z. ú.) ve spolupráci se společností Microsoft, díky nimž jsou ročně přerozdělovány neziskovkám IT dary v tržní hodnotě převyšující miliony korun.

Hlavní partner:

Partneři: