Den pro neziskové organizace 2016

Ve čtvrtek 14. 4. 2016 proběhne již osmý ročník akce Den pro neziskové organizace, kterou pořádá společnost Microsoft ve spolupráci se Sdružením VIA v rámci programu TechSoup Česká republika. Na programu jsou opět zajímavé přednášky, workshopy i případové studie o využití technologií v neziskovém sektoru.

VÍCE INFORMACÍ, MOŽNOSTI PŘIHLÁŠENÍ NALEZNETE NA: https://www.techsoup.cz/NGOday2016

Těšit se můžete na představení konceptu New World of Work – využití technologií pro efektivní práci, ať už jste v kanceláři, doma nebo na schůzce. Mezi tématy se dále objeví výhody přechodu na Windows 10 nebo novinky z MS Office 2016. Nebudou chybět případové studie k Office 365 a inspiraci můžete načerpat také z přednášek na témata analýzy dat a jejich reportingu nebo otevřených dat. V neposlední řadě v programu naleznete populární téma komunikace na sociálních sítích. Podrobněji se zaměříme také na samotnou migraci dat do cloudu a na co je potřeba se připravit.

Součástí programu bude oficiální vyhlášení a představení vítězů soutěže Microsoft NGO Awards – Technologie pomáhají. Příběhů neziskových organizací, které díky technologiím zefektivnily svou činnost, zlepšily dostupnost svých služeb nebo zajímavým způsobem prostřednictvím technologií pomohly cílové skupině.

Den pro neziskové organizace pořádá společnost Microsoft ve spolupráci se Sdružením VIA, z. ú. v rámci programu TechSoup Česká republika.

Partnery akce jsou PwC Česká republika, Expirit, Nadace Via, Economia, Nadace Neziskovky.cz, NGO Positive.

Publikoval: